De winkelwagen is leeg

Rolbanner 01

gratis verzendenGratis verzenden vanaf 50€
voor bestellingen via de webshop

Het oppompen van nieuwe voetballen!!

De titel zegt het al....

Het komt nog wel eens voor dat men de naald direct in de nieuwe voetbal stopt en dat daardoor het ventiel en binnen bal lek worden geprikt. Hierdoor is de kans groot dat vele voetballen sneuvelen. 

Ballen op Maat heeft een instructievideo gemaakt waar alle stappen worden getoond zodat jij jouw voetbal op de juiste wijze kan oppompen. Als je aan deze voorwaarden voldoet is kans op beschadigingen nihil.

Bekijk hier de instuctievideo : KLIK HIER 

  1. Trek de bal uit elkaar zodat het ventiel ruimte krijgt voor de naald.
  2. Als je de bal uit elkaar hebt getrokken schud de  bal tot je de binnen bal hoort.
  3. Maak het ventiel vochtig met ventielolie of wat water, doe dit later altijd als je de ballen wilt oppompen. Hierdoor wordt het ventiel soepel en is de kans op interne beschadigingen klein.
  4. Breng de naald voorzichtig in. Beng de bal rustig op druk, die dit beheerst.
  5. Als de bal volledig rond is laat hem 5 min rusten, de bal kan zich gaan vormen.
  6. Voer nu rustig de druk op tot de maximale waarde, die staan altijd op de bal.
  7. Overschreid de maximale druk niet! De druk op de naden wordt dan te hoog en is er kan op scheuren.

Alle voetballen worden voor verzending 2-3 dagen opgepompt weg gelegd ter controle. Daarna wordt de lucht uit de voetballen gezogen en getransporteerd. Lekke voetballen worden dan ook niet verzonden. Ballen op Maat kan GEEN garantie geven op defecten die zijn opgetreden als bovenstaande en uitleg van de instructievideo niet is gevolgd.

Future voetbal 03

Wil je meer informatie, neem contact op!
Maikel Bouwman
Ballen op Maat
06 49916218
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.ballenopmaat.nl

Het juiste gewicht en bal maten, erg belangrijk!!

Voor veel jongens en meisjes is voetballen de ideale vrijetijdsbesteding. Ze voetballen op straat, op (school)pleintjes of op grasveldjes. Ze rennen, schieten en dribbelen alsof ze hun favoriete voetballer of voetbalster zijn. Als er een bal in de buurt is, moet er natuurlijk tegenaan getrapt worden.

Pupil van de Week voor elke club!

Elke jonge speler wil graag eens Pupil van de Week worden. Een geweldige beleving, mee met de bespreking tussen de "grote" jongens. Samen de warming-up en natuurlijk mag deze Pupil van de Week de aftrap nemen, en scoren!

Ballen op Maat heeft hiervoor een Pupil van de Week bal gerealiseerd, verkrijgbaar in club kleuren en aan 2 kanten voorzien van clublogo. Ook voor eventueel een sponsor kan met 1 logo op de bal gedrukt worden. 

Wil je ook jouw Pupil van de Week laten stralen zoals deze topper hieronder, neem contact op!

Minimale afname is 50 stuks.

Mitharauf Kilinç ballenopmaat

FUTURE, top kwaliteit voetballen. Het merk voor de toekomst!

De FUTURE is speciaal ontwikkeld voor de jeugd. Belangrijk dat elke leeftijdscategorie voetbalt met het juiste gewicht EN bal maat. Bij veel verenigingen wordt hier niet goed mee omgegaan. Dit komt de gezondheid van jonge spelers niet ten goede, regelmatig spelen jonge voetballers met te zware voetballen.

Deze FUTURE voetbal heeft 12 panels waardoor hij perfecte vluchteigenschappen heeft. Voorzien van een butyle binnenbal en 4 polyester lagen.

Voor elke leeftijdscategorie een eigen bal, herkenbaar aan de kleur.

Ik zou graag in contact komen bij verenigingen om advies te geven en om ze natuurlijk de Future laten uitproberen.

Future voetbal 03

Pupil van de Week

Bij veel verenigingen is er bij elke thuiswedstrijd een Pupil van de Week, de jeugdspeler krijgt vaak een mooie aandenker mee naar huis en het is vooral een mooie belevenis. Ballen op Maat heeft hiervoor een Pupil van de Week voetbal, verkrijgbaar in club kleuren en voorzien van clublogo. Een mooie voetbal voor elke Pupil van de Week!

Heb je net als SDZZ uit Zevenaar en SVGG uit Megchelen ook intresse in een mooie Pupil van de week voetbal, neem contact op!

 

Pupil van de Week - Ballen op Maat

Ballen Op Maat / De Webneus
Schubertstraat 3
6904 JG Zevenaar
informatie@ballenopmaat.nl
Tel: 0649916218